GETTING MY غذای بیمار TO WORK

Getting My غذای بیمار To Work

Getting My غذای بیمار To Work

Blog Article

همه این درمان‌ها سلول‌های سرطانی را از بین می‌برند، اما در این فرآیند سلول‌های سالم نیز آسیب می‌بینند. این آسیب همان چیزی است که باعث عوارض جانبی درمان سرطان می‌شود. برخی از شایع‌ترین عوارض جانبی درمان که می‌توانند بر نحوه تغذیه تأثیر بگذارند، عبارتند از:

عسل و شیره: استفاده از عسل یا شیره به عنوان تزیین برای این دسر‌ها عالی است. این مواد طعم شیرین و دلپذیری به پنکیک‌ها می‌بخشند.

پس از ۱۰ دقیقه، نمک، فلفل، آویشن و پونه را اضافه کنید و مخلوط کنید.

توجه به سایر عوامل: در نظر داشته باشید که تغذیه شامل موارد دیگری نیز می‌شود. باید تغذیه منظم و متنوع داشته باشید و فعالیت بدنی را نیز در برنامه خود قرار دهید.

بر اساس علائم خود، ممکن است بخواهید از آن میوه ها نیز اجتناب کنید، به عنوان مثال، مرکبات می توانند زخم های دهان را تحریک کنند و احساس خشکی دهان را تشدید کنند.

موز اغلب حاوی نوعی فیبر به نام پکتین است که می تواند به ویژه برای مبتلایان به اسهال ناشی از درمان سرطان مفید باشد.

آماده‌سازی جو پوست‌کنده: جو را از قبل خیس کرده و یا جداگانه بپزید تا زودتر آماده شود. همچنین می‌توانید آن را همراه با سبزیجات دیگر بپزید تا لعاب بیشتری بدهد.

بهترین موادمغذی در طول دوره شیمی درمانی، شامل موارد زیر است:

در این زمان تنظیم و تطبیق با داروها (مثل داروهای هیپوگلیسمیک خوراکی، انسولین و یا سایر داروها که برای بیماری های مزمن استفاده می شوند) ممکن است لازم و ضروری باشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک نودل و جوجه ؛ غذای کم‌کالری و سالم به سبک آشپزی ژاپنی

یکی از بهترین موارد تغذیه سالم برای بیماران مبتلا به سرطان سوپ جوجه با نودل است. یک وعده غذای نرم و مقوی و مفید که انرژی لازم را به شما برمی‌گرداند و خوردن و بلع آن هم آسان است.

از جمله غذاهای مغذی مانند گوجه فرنگی، میوه ها، غلات کامل و لبنیات، گلوکز از هر ماده غذایی حاوی کربوهیدرات به دست می آید.

سیب‌زمینی، هویج و کرفس را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر طرز تهیه انواع غذای بیماران کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page